2022. augusztus 12. péntek - Klára napja van - holnap Ipoly napja lesz.


Klari koszonto kepDicsértessék a Jézus Krisztus!

Tisztelettel, szeretettel és nagy örömmel köszöntöm a kedves Látogatót intézményünk megújult honlapján.

Mielőtt elindulna ezen a virtuális úton, hogy megismerje iskoláinkat és óvodáinkat, engedje meg, hogy pedagógiai hitvallásunkkal kinyissam azt a kaput, mely köznevelési intézményünkbe vezeti Önt.

Pedagógiai munkánk alapvető feladata a fiatalok személyiségének kiművelése, hogy képesek legyenek átélni emberi méltóságukat, szabadságukat és az abból származó felelősséget. Szeretettel, türelemmel, odafigyeléssel, ésszerű szabályok és elvárások érvényesítésével, családias légkörben, a keresztény szellemiségre épülve oktatjuk és neveljük tanítványainkat. Mindezt színvonalas szakmai munkával a becsületesség, következetesség és a Krisztusi szeretet jegyében egymásra és a gyermekekre figyeléssel valósítjuk meg.

A békéscsabai katolikus iskola hosszú múltja alatt többször változtak az épület falai, de nem változott a bennük munkálkodó nevelők fő célja: emberséget és tudást adni a felcseperedő nemzedéknek.

Köszönöm, hogy érdeklődik irántunk, keressen fel minket a valóságban is, ismerje meg közelebbről nevelő és oktató munkánkat.

Őszinte tisztelettel:

Caimacan Klári
intézményvezető