2019. november 12. kedd - Jónás, Renátó napja van - holnap Szilvia napja lesz.
A zene világnapja
2016.
Október 23-i kiállítás megnyitó
2016.
A pénzügyi tudatosság délutánja
2016.
Október 23-i kiállítás megnyitó
2016.
Október 23-i kiállítás megnyitó
2016.
Október 23-i kiállítás megnyitó
2016.
A zene világnapja
2016.
Október 6-i megemlékezés
2016.
Csibeavató
2016.
Az iskolánk új arca
2016.
Az iskolánk új arca
2016.
Október 23-i kiállítás megnyitó
2016.
Tanévnyitó értekezlet Kamuton
2016.
Az iskolánk udvara
2016.
Tanévnyitó értekezlet Kamuton
2016.
Csibeavató
2016.
Október 6-i megemlékezés
2016.
A pénzügyi tudatosság délutánja
2016.

Képgaléria

  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25

savio tehetsegpont logo

okoiskola logo

Ajánlja fel adójának az 1%-t
az iskolánkat támogató
IV. Károly Alapítványnak!

Adószáma:
18376335-1-04

Mindenkinek hálás szívvel
köszönjük támogatását!

Tisztelt Igazgató Nő!
Tisztelt Pedagógusok!
Tisztelt Itt megjelentek!

Nagyon köszönöm, hogy szót kaphattam. Nem vagyok egy jó előadó, nem szeretek szerepelni, de úgy érzem, hogy most szólnom kell.
A Filó Családnak is eljött a búcsúzás ideje.
Több mint 15 éve már, annak, hogy első gyermekünknek iskolát választottunk, ami szerintem mindenki számára igen nehéz feladat. Párommal azért döntöttünk a Savio Szent Domonkos Katolikus Általános Iskola mellett, mert a nyílt napokon nagyon megtetszett a kis létszámú osztályok miatti családias légkör, a tanítónők kedvessége, az itteni nevelési stílus. A hét év alatt meggyőződtünk arról, hogy döntésünk tökéletes volt. Gyermekünk képességéhez mérten tanult, de volt ideje és lehetősége versenyekre, sportolásra, és nagyon jól megszervezett kirándulásokra is. Ami nagyon tetszik, hogy a programokba a szülők is maximálisan be vannak vonva, ami nagyon fontos a gyerekek szempontjából. A nyári táborok, a külön vonatos kirándulások, az úszás oktatás, az udvaron megtartott családi napok. Ezek mind-mind maradandó emlékek mindannyiunk számára.
Mivel a rendezvényeken mindig egész családdal vettünk részt, kisebbik lányunk megszerette az iskolát. Ezek után nem volt kérdés, hogy a második gyermekünket hová íratjuk be első osztályba.
Várakozásunkat felülmúlta a kicsi lányunk teljesítménye, hihetetlen boldogság töltött el minket minden dicséret, kedves szó miatt. Tudom, hogy a gyermek kitartása is kell, de a tanítok és tanárok segítsége nélkül mindez nehéz. Nem felejtjük el, hogy a sportsérüléskor milyen kedvesen, megértően fogadták nehéz helyzetünket, mind a pedagógusok, mind a diákok, mind az iskola dolgozói, az órákon, az ebédlőben, a folyosón mindig segítőkészek voltak.
Az Igazgató Nőnek köszönhetjük, hogy nyilatkozhattunk a Békés Megyei Hírlapban, amire büszkék vagyunk.
Nagyon hiányozni fog az itt megszokott nyüzsgés, a nyílt napok, a farsangok, a karácsonyi koncertek, a felnőtteknek rendezett bálok, a gyönyörű évzárók, ballagási műsorok és még sorolhatnám a szebbnél szebb előadásokat, amin részt vehettünk. Most még úgy érzem, hogy nagy űr lesz a szívemben, amit a felidézett emlékek remélem, betöltenek majd.
Ma már tudjuk választásunk tökéletes volt, hisz nagylányunk egyetemen tanul, bárhol megfordulva csak dicséretet kap. A feladatát, mint dolgozóként, mind gyakornokként maximálisan végzi el, ezt bizonyítja, hogy 2 hete, pár hónapos gyakornoki tevékenysége után dicséretet, emléklapot kapott.
Biztosak vagyunk abban, hogy második gyermekünk is megfelelő alapokkal rendelkezik, mutatja ezt a megírt felvételi pontszáma, a gimnáziumba nyert felvétele. Magabiztos, önálló, felelősségteljes, kiváló képességekkel indul Ő is a nagybetűs életbe. Minden téren meg fogja állni a helyét.

Nagyon köszönjük a családom nevében az Igazgatónőnek, a pedagógusoknak, az iskola dolgozóinak a sok segítséget.

Filóné Chovan Éva Filó Andrea és Filó Krisztina édesanyja
(Elhangzott a tanév végi banketten)

 


Koszonet Csaladi nap