2024. június 20. csütörtök - Rafael napja van - holnap Alajos, Leila napja lesz.

Interreg hirdetes ROHU OPT

SAVIO Tehetsegpont

BANNER Hatartalanul Bethlen Gabor Alapk Megvalosult

okoiskola logo

SAVIO HIRDETES 300x300px Ado 1sz ROL

SAVIO HIRDETES 300x200px 112 es europai segelyhivo ROLBuszos fenykep Erdely Hatartalanul 2024 06 150dpi

2024. június 3-7-ig iskolánk 7. osztályosai Határtalanul! tanulmányi kiránduláson vettek részt Erdélyben Ancsinné Klári néni, Gyurján Erika néni és Vasasné Zsuzsi néni kíséretében. A kirándulás csodálatosan sikerült, rengeteg élménnyel tértünk haza. Nagyvárad, Torockó, Torda, Kőrispatak, Korond, Parajd, Marosfő, Madarasi Hargita, Csíksomlyó, Fehéregyháza.... megannyi emlék, melyekre még jó sokáig emlékezni fogunk.
„Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával.”

További képes beszámoló és útinapló megtekinthető lesz hamarosan!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

SAVIO Plakat lelkesitO 2

Beiratkozas 2024 25 tanevre plakat

Szuloi forum a Savioban 2024 04 25

Lelkesito szuoi klub 000

GALÉRIA

A tegnapi napon iskolánkban megvalósult az első lelkesítŐ szülői klub. A résztvevők megismerhették a Boldog szülők – Boldog családok programot, mely a szülőket foglalkoztató témákban előadók, vendégek, szakemberek meghívásával a későbbiekben rendszeres alkalmakká válnak. Újdonságnak számító kezdeményezések is szóba kerültek, mint pl. a nyári zarándoktáborok szervezése.

A rendezvény lelki vezetője Szigeti Antal atya volt, aki lelkesítŐ Örömhírt osztott meg a hallgatósággal. Nagy érdeklődéssel figyeltük bölcs és csendes szavait Jézusról, fiatalos szemléletét és meglátásait a családi életről. Egy pár perces videó megnézésében elcsendesedtünk és a Hangra fókuszáltuk érzékeinket.
A szülői klubot ima és szeretetvendégség zárta, melyet a felvigyázott gyerekeinkkel közösen fogyasztottunk el. A kellemes kötetlen beszélgetést élmény megosztókörrel fejeztük be.

Köszönünk mindennemű támogatást és jelenlétet, mely az eredményesnek jellemzett első lelkesítŐ klub foglalkozás megvalósításához hozzájárult!

Érdekesség: a résztvevők száma megegyezett Jézus tanítványainak számával.

Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves szülőket és az érdeklődőket a következő klubnapunkra, mely 2024. május 2-án kerül megrendezésre!

Témája: Bizalom-Tisztelet, lelkesítŐ - Üdvösség

Szuloi forum a Savioban 2024 03 21

Nagybojti lelkinap 20240218 1

GALÉRIA

Pénteken nagyböjti lelkinapot tartottunk iskolánkban, melynek témája az Imádság Éve volt. Az első órában megemlékeztünk névadónkról, Savio Szent Domonkosról. A Szülői Munkaközösség minden osztálynak játékokat adományozott, amit örömmel vettek birtokba a tanulók. Ezt követően a témához kapcsolódó gondolatok mentén vezettek tevékenységeket az osztályfőnökök. A napot közös keresztúttal és szentmisével zártuk.

Nyilt nap 20240205 1

GALÉRIA

Február 24-én, szombaton tartottuk iskolánkban a NYÍLT NAPOT, amire meghívtuk az érdeklődő nagycsoportos gyermekeket és családtagjaikat is. Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttek, hogy megismerkedjenek iskolánkkal, a leendő első osztályos tanító nénikkel. Reméljük, hogy jól érezték magukat!
Várjuk önöket a következő alkalomra is, 2024. március 23-án, amikor a Sakkpalota programmal ismerkedhetnek meg.

Nagybojti lelkinap 1 2024 03 01Nagybojti lelkinap 2 2024 03 01

Iskolánk dolgozóinak nagyböjti lelkinapján Lázár Emese tanárnő és Medovarszki János tanár úr vezetésével éneket tanultunk, majd Ilyés Zsolt atya Ferenc pápa nagyböjti üzenetét tolmácsolta számunkra. A napot bibliai kóstolóval zártuk.

Nemet Angol verseny 2024


A 7. osztályos tanulók közül három-három diák a Hebe Kft. által szervezett országos projektversenyen (Junior A2) vett részt.
Angol nyelvből Földi Rita, Domokos Anna és Nyerges Milán 16. helyezést értek el.

Felkészítő tanár: Fábiánné Laczó Mária

Német nyelvből Csertán Luca, Király Rebeka és Kocsubán Petra 7. helyezést értek el.

Felkészítő tanár: Palotás Enikő

Gratulálunk!

PLAKAT Nyilt Nap SAVIO Kat Isk 2024 02 12 ROL