2020. október 29. csütörtök - Nárcisz napja van - holnap Alfonz napja lesz.

NEK banner altalanos negyzetes 300x250px ROL

SAVIO Tehetsegpont

okoiskola logo

hatartalanul logo 300px

SAVIO HIRDETES 300x300px Ado 1sz ROL

SAVIO HIRDETES 300x200px 112 es europai segelyhivo ROLKedves Szülők!
Kedves Gyerekek!

Amint ígértük, folyamatosan tájékoztatjuk Önöket az új oktatási munkarenddel kapcsolatos tudnivalókról.
Reméljük, hogy az elmúlt két napot is hasznosan töltötte mindenki és sikerült egy jó napirendet kialakítani. Jó lenne, ha a napot mindenki a szokott áhítattal kezdené.
Az Evangélium elérhető a következő linken: https://www.evangelium365.hu/evangelium

Közben mi is dolgoztunk/dolgozunk, és amint jeleztük a honlapunkon (www.saviokatolikusiskola.hu) lesz elérhető a tananyag, amit a pedagógusok készítenek óráról-órára, tantárgyanként.
Ennek elérhetősége:
Honlap főoldal → narancssárga sávban Diákjaink menüpont → DIGITÁLIS TANANYAG → osztály kiválasztása → tantárgy kiválasztása.
A tananyagok feltöltése folyamatban van. Ha már van feltöltve, akkor a link kék színű lesz, ha még nincs akkor fekete. Kérem a türelmet. Figyeljék a felületet, lehet dolgozni. Hetente annyi óra anyagát kapják meg a tanulók, ahány órájuk van abból a tantárgyból. Például 5. osztály matematikából hetente 4 óra anyagát fogja megkapni, ugyanazon a linken.

Szeretnénk a jövő héttől már élő konzultációs lehetőséget is biztosítani a Google Hangouts alkalmazás segítségével. Erről is fogjuk Önöket tájékoztatni.

Az étkezésről annyi tájékoztatást kaptunk, hogy folyamatban van a kidolgozása.
Kérjük Önöket, hogy sok-sok türelemmel, a lehetőségekhez képest nyugodtan, egymásra és magunkra vigyázva, aki teheti otthonában töltse a következő időszakot. Nem tudjuk, hogy meddig

És imádkozzunk! Isten őrizzen meg minket!

Békéscsaba, 2020. március 17.

Caimacan Klára
igazgató