2024. május 18. szombat - Erik, Alexandra napja van - holnap Ivó, Milán napja lesz.

Interreg hirdetes ROHU OPT

SAVIO Tehetsegpont

BANNER Hatartalanul Bethlen Gabor Alapk Megvalosult

okoiskola logo

SAVIO HIRDETES 300x300px Ado 1sz ROL

SAVIO HIRDETES 300x200px 112 es europai segelyhivo ROLFarsang 2023

GALÉRIA

Február 10-én, pénteken a szülői munkaközösség szervezésében került megrendezésre az iskolai farsangi mulatság.

A 7. osztályosok látványos nyitótánccal készültek, melynek koreográfiáját is maguk találták ki.

Ezt követte az osztályok egyéni jelmezeseinek felvonulása. Az ötletes maskarás ruhába felöltözött gyerekek és Zsuzsa néni konferálása remek farsangi hangulatot teremtettek.  A felvonulásokat a 8. osztály remek táncos produkciója zárta. A karneváli pillanatokat követően a zsűri tagjai (Caimacan Klári néni, Gali Veronika néni, Szűcsné Vlcskó Edit néni és Stelkovics Gyöngyi néni) hosszan tanácskoztak, melyik a legötletesebb, legcsinosabb, legkreatívabb jelmez.

A szünetben finomabbnál finomabb sütemények és szendvicsek között válogathattak gyerekek és szülők egyaránt. A tornateremben ezalatt discoban rophatták a táncos lábúak. Nagy sikere volt a zsákbamacskáknak és a szerencse tekercseknek is. A szülői felajánlásoknak köszönhetően több mint 900 nyeremény várt gazdára, a gyerekek nagy örömére.

A szünet után a zsűri elnöke, Klári néni 45 oklevelet osztott szét a jelmezbe öltözött diákok között. Az izgalmas perceket követte a tombolasorsolás, ahol nem apróbb tárgyak, hanem nagy értékű fődíjak kerültek kisorsolásra. Minden osztályból 1-1 szerencsés tanuló nevét húzta ki Szász Kriszti néni a kalapokból, akik sport vagy kirándulás élménynyereményeket, illetve különféle utalványokat nyerhettek. Végül 1 fő-fő díj is gazdára talált: egy nagy tortát vihetett haza a kisorsolt szerencsés tanuló.

A kitűnő hangulatú mulatság nem jöhetett volna létre, ha nincs egy lelkes, összetartó, a gyerekekért tenni akaró szülői közösség. Köszönjük a felajánlásokat, a süteményeket, a szendvics alapanyagokat, az üdítőket, a zsákbamacska és tombola nyeremény felajánlásokat, az előkészületekben nyújtott segítséget, a hangosítást, a discot, az árusításokat, a teremdíszítést, a pakolászásokat!!! Köszönjük gyerekek! Köszönjük anyukák és apukák!

Köszönjük Saviosok!