2024. április 14. vasárnap - Tibor napja van - holnap Anasztázia, Tas napja lesz.


Szarnyalj Tehetsegnap Oroshazan 2023 00

GALÉRIA

2023. november 27-én iskolánk 19 tanulója képviselte intézményünket az Eötvös József Katolikus Általános Iskola által rendezett „Szárnyalj!” elnevezésű tehetségkutató napon. Diákjaink a következő kategóriákban mérhették össze tudásukat:

1. egyéniben:

a. VERS
b. RAJZ

2. csapatban:

a. MOZGÁS
b. LOGIKA

A vers kategóriában 3 tanuló indult. Földi Karolina 5.o, Laczkó Patrik 7.o és Vasas Attila 8.o. mérette meg magát, ahol Patrik a nagyon előkelő 2. helyezést érte el, de a többiek is színvonalas előadást nyújtottak. Felkészítőjük Ancsinné Francziszky Klára tanárnő volt.

Csapatban mindkét kategóriában indultak iskolánk csapatai.
A mozgás kategóriában 10 tanuló küzdött meg a többi iskolával. Itt játékos koncentrációt igénylő sor- és váltóversenyen vettek részt az alábbi tanulóink: Szász Anikó, Molnár Miklós, Stanciu Hella, Kovács Bence Péter, Szász Mária, Tóth Bence, Földi Rita, Kovács Adél, Szőke Richárd, Kliment Olivér. A csapat minden tagja kiválóan teljesített a versenyen. Felkészítőjük Sipos Erika tanárnő.

A Logika kategóriában egy negyedik osztályos csapat indult, tagjai: Omiljak Márton, Radó Barnabás, Szél Zoltán, valamint egy ötödik osztályos csapat: Molnár Tamara, Pavló Sebestyén, Homoki Dániel. Ebben a versenyben 8 állomáson folyt a küzdelem, és különböző logikai-matmatikai-robotika feladvánnyal találkozhattak a versenyzők. Az iskolánk ötödikes csapata a nagyon szép, 2. helyen végzett. Felkészítőjük Alekszáné Lipták Éva tanárnő.

Minden résztvevőnek szívből gratulálunk!